Odkrijte gore skupaj z nami

 

Novice

sobota, 18. december 2021

Razpis šolanja za Mednarodnega planinskega vodnika

Združenje planinskih vodnikov Slovenije v aprilu začenja s šolanjem za Mednarodnega planinskega vodnika. 
Vse zainteresirane vabimo na PREDSTAVITEV šolanja, ki bo predvidoma
 

12.aprila 2022 ob 18.00

Na PREDSTAVITEV vabljeni vsi, ki vas zanima poklic Planinskega vodnika z mednarodo licenco UIMLA, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje ali imate preprosto samo vprašanja v zvezi s šolanjem!

Zaradi izbire in rezervacije prostora prosimo, da se vsi zainteresirani prijavite do 04.aprila na info@zpvs.si. Prijavljeni bodo po elektronski pošti obveščeni o točni lokaciji sestanka!


Vabilo: PREDSTAVITEV

Slovenija oziroma ZPVS je od novembra 2020 polnopravna članica krovne organizacije UIMLA. To nam omogoča izvedbo samostojnega šolanja vodnikov z mednarodno licenco UIMLA. Letos začnemo s šolanjem že tretje generacije kandidatov, kandidati druge generacije pa bodo letos postali že druga generacija mednarodnih vodnikov izšolanih v Sloveniji.

Razpis

Mednarodni planinski vodnik (IML) je šolan  po visokih mednarodnih standardih UIMLA. Izobraževanje za IML omogoča planinskemu vodniku pridobitev znanj in kompetenc za vodenje v gore po vsem svetu. Po uspešno opravljenem usposabljanju, pripravniškem stažu in vodniškem izpitu, kandidat pridobi naziv Mednarodni planinski vodnik (IML). Svojo usposobljenost izkazuje z vodniško izkaznico in mednarodnim znakom IML.

Vabljeni, da se pridružite članom UIMLA in si z usposabljanjem v Združenju planinskih vodnikov Slovenije pridobite naziv Mednarodni planinski vodnik (IML). Vse informacije in obrazce za pristop k šolanju najdete na naši spleti strani pod razdelkom ŠOLANJE.