Odkrijte gore skupaj z nami

 

Novice

ponedeljek, 11. maj 2020

Predstavitev/razpis šolanja za Mednarodnega planinskega vodnika

Stanje v državi se normalizira in čas je, da nadoknadimo zamujeno.

Združenje planinskih vodnikov Slovenije vabi vse zainteresirane na PREDSTAVITEV šolanja za Mednarodnega planinskega vodnika!

Na PREDSTAVITEV vabljeni vsi, ki vas zanima poklic Planinskega vodnika z mednarodo licenco UIMLA, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje ali imate preprosto samo vprašanja v zvezi s šolanjem!

PREDSTAVITEV bo v torek 19. maja ob 18.00!!!

Zaradi izbire in rezervacije prostora prosimo, da se vsi zainteresirani prijavite do 16.maja na info@zpvs.si. Prijavljeni bodo po elektronski pošti obveščeni o točni lokaciji sestanka!


Vabilo: PREDSTAVITEV

Slovenija oziroma ZPVS je že dobro leto članica aspirantka UIMLA. To nam omogoča izvedbo šolanja pod nadzorom mednarodnih nadzornikov UIMLA. Prvo leto šolanja je za nami. Poročila nadzornikov za prvo leto dela so več, kot ugodna.  Zato smo pripravili razpis za drugo generacijo kandidatov, ki se nam želi pridružiti. 

Razpis

Mednarodni planinski vodnik (IML) je šolan  po visokih mednarodnih standardih UIMLA. Izobraževanje za IML omogoča planinskemu vodniku pridobitev znanj in kompetenc za vodenje v gore po vsem svetu. Po uspešno opravljenem usposabljanju, pripravniškem stažu in vodniškem izpitu, kandidat pridobi naziv Mednarodni planinski vodnik (IML). Svojo usposobljenost izkazuje z vodniško izkaznico in mednarodnim znakom IML.

Vabljeni, da se pridružite članom UIMLA in si z usposabljanjem v Združenju planinskih vodnikov Slovenije pridobite naziv Mednarodni planinski vodnik (IML). Vse informacije in obrazce za pristop k šolanju najdete na naši spleti strani pod razdelkom ŠOLANJE.