Odkrijte gore skupaj z nami

 
Klemen Volontar

Novice

nedelja, 10. november 2019

Letni kongres UIMLA - Brasov, Romunija 2019

Letna konferenca UIMLA, srečanje delegatov vseh držav članic. Zanimiva druščina. Organizatorji in gostitelji so bili tokrat Romuni v mestu Brasov.

Predstavitev naše organizacije
V celotnem programu je bila za nas pomembna le ena sama točka. Poročilo nadzornikov o našem dosedanjem delu. Pozitivno poročilo in pozitivno glasovanje vseh članic je pogoj za nadaljevanje šolanja.

ulica
Živahne ulice Brasova
V juniju sta nam "dihala za ovratnik" dva stara mačka, inštruktorja UIMLE, ki sta kvalificirana za nadzor nad izvajanjem programa šolanja v državah članicah.
Nekaj je sicer bilo pripomb, ki smo jih med nadaljevanjem šolanja upoštevali, pripravili smo vse dokumente, ki so zahtevani in...

gostitelji
Gostitelji so vodili konferenco
Eden od nadzornikov je v 20 minutni predstavitvi v detajle predstavil našo organizacijo, predvsem vsebine in nivo šolanja in... zelo pozitivno ocenil naše delo. Nadzorniki namreč ocenjujejo delo inštruktorjev, predavateljav, kakšen je nivo podajanja snovi, praktični prikazi, pedagoško in didaktično delo in seveda kako so pripravljeni posamezni izpiti in kako izpeljani.

nadzor
Nadzornika iz Belgije in Češke, ki sta mi popila skoraj vso kri...
In delegati so dahnili DA. Brez glasu proti ali vzdržan so potrdili poročilo in nam s tem dali veliko priznanje predvsem pa zeleno luč za nadaljnje delo.
Zato se tudi tule zahvaljujem vsem mojim sodelavcem in hkrati kandidatom, ki potrpežljivo sodelujejo v programu šolanja, kot prva generacija.

slo_ppt
... in delegati so dahmili DA...
Brez zadržkov lahko povabim vse, ki vas sodelovanje z nami zanima, ki bi se želeli preizkusiti, kot profesionalni vodniki, da se nam pridružite v šolskem programu druge generacije, ki bo s šolanjem začela pomladi prihodnje leto.
Tule najdete RAZPIS!zdenka
Med slovaško in špansko delegacijo